business

Agjent telefonik në Gjuhën: Holandeze, Suedeze dhe Daneze

 • star Publikuar: 09-09-2022
 • star Skadon: 08-10-2022

Ky konkurs ka skaduar

Kompani O.T Capital
Kategoritë Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2036

Agjent telefonik në Gjuhën:

 • Holandeze
 • Suedeze
 • Daneze

Kompania jonë, si pjesë e trendit të rritjes së kapaciteteve konkuruese në treg, po kërkon persona me super energji pozitive t’i bashkohen rrugetimit tonë drejt suksesit!

Cka ne ofrojmë:

 • Pagë mbi mesatare në treg,
 • Sigurime shëndetësore
 • Vikende të lira,
 • Trajnime të rregullta,
 • Bonuse (në bazë të performances)
 • Mundësi të madhe për avancim dhe zhvillim në punë
 • Ambient super shoqëror me një zyrë në qendër të Prishtinës

Cka ju duhet të ofroni:

 • Shkathtësi në komunikim
 • Përvoja në shitje përben avantazh
 • Nivel i rrjedhshem në njeren nga gjuhet e cekura më lart
 • Energji poztive dhe kreativitet 

Nëse mendoni se I plotësoni kushtet, krejt qka duhet të bëni është të na kontaktoni në

 +383 49 365 160 ose dërgoni CV në hr.ot.capital@gmail.com 

Eja dhe bëhu pjesë e rrugëtimit, ne po të presim edhe ty të rritemi së bashku 

OT Capital TM

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023