business

Full Stack Developer

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 4036

Full Stack Developer

Ne kërkojmë një Full Stack Developer për t'iu bashkuar ekipin tonë të zhvillimit të softuerit. Si Full Stack Developer, ju do të përgjegjës për projektet e zhvillimit të softuerit në të gjitha fazat, duke përfshirë planifikimin, programimin, testimin dhe implementimin. Ju do të punoni ngushtë me ekipin tonë të projektimit dhe të menaxhimit të produktit për të siguruar që produktet tona janë të cilësisë së lartëdhe të plotësojnë kërkesat e klientëve.

Detyrat:

 • Zhvillimi i aplikacioneve bazuarnë një Framework
 • Zbatimi i zgjidhjeve të personalizuara për kërkesat e klientëve
 • Integrimi i aplikacioneve dhe sistemeve
 • Zhvillimi i moduleve dhe shtesave me porosi
 • Bashkëpunon me zhvillues të tjerë dhe ekipe teknike për të arritur projekte
 • Mirëmbajtja dhe zgjidhja e problemeve të aplikacioneve ekzistuese

Kërkesat:

 • Njohuri të shëndosha të Python dhe JavaScript
 • Njohuri të mira të HTML,CSS dhe jQuery
 • Njohuri të mira të MariaDB, MySQL ose një teknologjie të ngjashme të bazës së të dhënave
 • Përvojë në integrimin e aplikacioneve dhe sistemeve
 • Pune ne grup dhe aftesi te mira komunikuese

Opsione:

 • Përvoja e punës me korniza të tjera të ngjashme si Django, Flaskose AngularJS
 • Përvojë pune me sisteme ERP

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushinkërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023