business

Dizajner UI/UX

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 582

Dizajner UI/UX

Ne jemi në kërkim të një Dizajneri UI/UX të përkushtuar për të na ndihmuar në krijimin e përvojave të përdoruesit të përshtatshme dhe të cilat do të përmirësojnë aplikacionet tona. Ju do të punoni në bashkëpunim me ekipin tonë të zhvillimit të softuerit për të siguruar që aplikacionet tona të jenë të thjeshta për t'u përdorur, të përshtatshme dhe të përshtatshme për tregun tonë të synuar.

Detyrat:

 • Zhvillimi i modeleve të përqendruara te përdoruesit për aplikacione në ueb dhe celular
 • Krijimi i kornizave teli, prototipave dhe modeleve
 • Duke punuar ngushtë me zhvilluesit dhe ekipet e tjera teknike për të zbatuar konceptet e projektimit
 • Rishikimi dhe analiza e reagimeve të përdoruesve për të optimizuar përvojën e përdoruesit
 • Kryerja e testimit A/B dhe testimi i përdoruesit
 • Përmirësimi i vazhdueshëm i politikave UI/UX të kompanisë

Kërkesat:

 • Njohuri të thella të dizajnit UI/UX, duke përfshirë punën me mjetet e projektimit si Sketch, Adobe XD ose Figma
 • Përvojë në zhvillimin e dizajneve të përqendruara te përdoruesit për aplikacione në ueb dhe celular
 • Njohuri të punës me HTML,CSS dhe JavaScript
 • Përvoja e punës me sistemet e kontrollit të versioneve si Git
 • Pune ne grup dhe aftësi te mira komunikuese

Opsione:

 • Përvoja e punës me mjete të ngjashme të projektimit si InVision ose Axure
 • Njohuri për të punuar me teknologjitë frontendsi Vue.js ose React

Mund te aplikoni duke dërguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshëm ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni pozitën per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punës dhe kërkesës vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023