business

Kategori Menaxher/e

 • star Publikuar: 06-04-2023
 • star Skadon: 05-05-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Super Viva
Kategoritë Menaxher/e
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 17723

SuperViva shpall konkurs për:

 • Kategori Menaxher/e

Detyrat dhe përgjegjesitë:

 • Organizimi i aktiviteteve të ndryshme
 • Përzgjedhja e asortimanit në kategori,
 • Përcjellja e produkteve që menaxhon brenda rrjetit dhe në konkurencë,
 • Negocijimi i kushteve me furnitorë,
 • Përcaktimi i çmimeve të shitjes,
 • Kontrollimi i marzhave të produkteve,
 • Menaxhimi i stokut OFS/OVS,

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment
 • Minimum 4 vite përvojë pune në shitje me pakicë
 • Përvoj e dëshmuar në pozita menaxhuese apo role e ngjashme

Aftësitë dhe Njohuritë:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit shitjes dhe negocimit
 • Aftësi në Ms Office Pako
 • Njohja e gjuhës angleze.

Kushtet e përgjithshme:

 • Pagë konkuruese me tregun
 • Bonuse kuartale e vjetore sipas KPI
 • Sigurim shëndetësor .

Procedura e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023