business

Network Administrator

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2265

Network Administrator

Ne jemi në kërkim të një Network Administratori për të ndihmuar në menaxhimin e rrjetit të infrastrukturës per klientet tane.

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Konfigurimi dhe administrimi i komponentëve të rrjetit (ruter/switch/WLAN)
 • Aktivitete mbështetëse të brendshme (niveli 1 dhe 2) në Network Area
 • Analizimi i gabimeve dhe zgjidhja e problemeve ne Network Area
 • Interface me ekspertë të jashtëm IT
 • Prokurimi/administrimi/mbështetja e stacioneve të punës të klientëve (PC, Nootebok, Telefona celularë, Printera, Pajisje Dore etj.)
 • Administrimi dhe monitorimi i Active Directory, Office 365, Exchange Online, Hyper-V, rezervimi online
 • Konfigurimi dhe vënia në punë e klientëve të Windows
 • Ekzekutimi i Backup dhe Retsore
 • Zbatimi i udhëzimeve të sigurisë IT
 • Menaxhimi dhe mirëmbajtja e dokumentacionit përkatës të TI-së

Kualifikimet:

 • Fleksibilitet i nevojshëm në kohë dhe një gatishmëri e vazhdueshme për trajnime të mëtejshme të ketë njohuri të thella në harduer dhe softuer të kompjuterëve.
 • Te kesh njohuri Bazike ne Exchange Server
 • Te kesh njohuri bazike ne konfigurimin e Firewall te ndryshem si FORTIGATE, SOPHOS, dhe CISCO
 • Të kesh njohuri të mira të rrjeteve të kompjuterëve dhe serverëve.
 • Të kesh aftësi të shkëlqyera të komunikimit në shqip dhe anglisht, në mënyrë që të jesh në gjendje të bisedosh dhe t'u shpjegosh përdoruesve tanë.
 • Të kesh aftësi të zgjidhjes së problemeve dhe të analizës së situatave të ndryshme të IT.
 • Të kesh aftësi organizimi dhe menaxhimi të kohës në mënyrë që të mund të jesh në gjendje të kryesh punën në kohë dhe me cilësi të lartë.
 • E nevojshme minimum CISCO CCNA ose Microsoft
 • fleksibilitet i nevojshëm në kohë dhe një gatishmëri e vazhdueshme për trajnime të mëtejshme

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023