business

Skarist, Shankist, Kamarier

 • star Publikuar: 04-05-2023
 • star Skadon: 04-06-2023
Kompani MAGIC FOOD EXTRA SHPK
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 11144

Magic Food Extra Shpk, me lokacion tek rrethi i Cagllavicës shpallë konkurs për këto pozita:

 • Skarist
 • Shankist
 • Kamarier

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 044-220-440

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023