business

Vende te lira pune ne Furra Evropa - Hotel Evropa (40)

 • star Publikuar: 16-05-2023
 • star Skadon: 16-06-2023
Kompani Furra Evropa - Hotel Evropa
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 40
Vendi i punës Ulqin
Shikime 12655

FURRA EVROPA - HOTEL EVROPA PUNËSON:

 • SHITËSE,
 • PASTRUESE,
 • MIRËMBAJTËSE TË DHOMAVE,
 • KAMARIER/E
 • PIZZAMAN
 • SKARIST
 • PUNËTOR ME PROFESION TË FURRËS.

VËMENDJE!

 • Puna është sezonale!
 • Vendbanimi dhe ushqimi sigurohet nga firma!

Numër kontaktues: +38267-279-443 (Viber & WhatsApp)

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023