business

Ekspert i Data Bazes me njohuritë MariaDB

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3876

Ekspert i Data Bazes me njohuritë MariaDB

Ne kërkojmë një Ekspert të Data Bazes me njohuri të MariaDB për të na ndihmuar në menaxhimin e të dhënave tona. Si Ekspert i Data Bazes, ju do të jeni përgjegjës për menaxhimin e të dhënave tona të biznesit, duke përfshirë dizajnimin, instalimin, konfigurimin, monitorimin dhe mbajtjen e data bazave tona të MariaDB. Ju do të punoni ngushtë me ekipet tona të zhvillimit të softuerit dhe të analizës së biznesit për të siguruar që të dhënat tona janë të cilësisë së lartë dhe të sigurta.

Detyrat:

 • Konfigurimi, optimizimi dhe mirëmbajtja e infrastrukturës MariaDB
 • Diagnostikoni dhe rregulloni gabimet e Data Bazes
 • Zhvillimi i strategjive për të përmirësuar performancën e Data Bazes
 • Zbatimi i masave të sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave
 • Bashkëpunoni me ekipe të tjera teknike për të integruar aplikacionet dhe sistemet
 • Këshillimi i menaxhmentit për çështjet e teknologjisë së Data Bazes

Kërkesat:

 • Njohuri të shëndosha të MariaDB ose MySQL
 • Përvojë në konfigurimin, optimizimin dhe mirëmbajtjen e Data Bazes
 • Përvoja në diagnostikimin dhe rregullimin e gabimeve të DataBazes
 • Njohuri të mira të sigurisë së Data Bazes dhe mbrojtjes së të dhënave
 • Përvojë në integrimin e aplikacioneve dhe sistemeve
 • Pune ne grup dhe aftesi te mira komunikuese Opsione:
 • Njohuri të punës me Data Bazat NoSQL
 • Përvojë në menaxhimin e të dhënave të mëdha

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni


*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023