business

Vende te lira pune ne Frigo Avi

 • star Publikuar: 16-05-2023
 • star Skadon: 16-06-2023
Kompani FRIGO AVI SH.P.K.
Kategori Dyqan dhe Shitje
Numri i pozitave 8
Vendi i punës Lipjan, Prishtinë
Shikime 4143

FRIGO AVI shpall konkurs:

Kërkesa për piken e prodhimit ne lokacionin magjistrale Prishtine-Ferizaj ne Lipjan afer rrethit te Janjeves:

 • Orari i punës: 8:00 deri 17:00
 • Ushqimi është i përfshire nga kompania
 • Transporti është i përfshire nga rrethi tek banesat e Arabve ne Emshir tek Olive

Kerkesa per pozitat e punes:

 • Operator per makinen press brake x1 - 550€
 • Operator per makinen CNC laser x1 - 800€
 • Projektues per prodhimin e paisjeve industriale te kuzhinave x1 - 1000€
 • Saldues me argon dhe Co2 x2 - 800€
 • Ndihmes punetor x2 - 400€
 • Pozita punetor/e per administrate - 450€

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen në numrin e telefonit: +383 49 195 533 apo direkt në zyret tona në Lakrishte afër ProcreditBank

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023