business

Software Developers (3), Web Designers (2), Python Developer/ System Administrators (2)

 • star Publikuar: 18-05-2023
 • star Skadon: 01-06-2023
Kompani NH
Kategori Software
Numri i pozitave 7
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 8872

Jemi në kërkim të 3 Software Developers, 2 Web Designers, 2 Python Developer/ System Administrators të talentuar dhe të motivuar për punë të cilët do të punojnë remote nga Kosova për një kompani Suedeze.

Detyrat:

Të bëjnë krijimin dhe punën sipas kërkesës së Kopmanisë dhe të jenë përdorues shumë të mirë në:

 1. Java Spring Boot skills:
 2. Deep Knowledge in Java,
 3. Profound Knowledge about APIs,
 4. DevOps Tools,
 5. Expertise in Unit Testing,
 6. Knowledge about Multiple frameworks under Spring Boot,
 7. Familiarity with Cloud-Based Infrastructure.

 1. Web Designer skills:
 2. Basic Designing Tools,
 3. UX/UI and Visual Design,
 4. HTM/CSS,
 5. Web Server Management, etc.

 1. Python Developer/ System Administrator
 2. Developing and maintaining Python scripts for process automation.
 3. Consolidating data from various sources and ensuring data integrity.
 4. Generating reports and providing data insight to support decision-making.
 5. Taking ownership of system administration tasks, particularly in Microsoft Office 365 and Office IT.

Kriteret:

 • Të kenë përvojë pune së paku 2 vite në fushën e lartecekur;
 • Të njohin gjuhën angleze në nivelin B1, B2;
 • Të dëshmojnë ekperiencë me disa projekte të përfunduara nga ana e tyre.

Paga:

 • Paga do të arrijë mbi 2400€ në një muaj ose 14€ ora.

Informata dhe Aplikimi:

 1. CV, diplomë, certificate.
 2. Dëshmi për punë të kryera
 3. Dëshmi për njohje të gjuhës angleze.

Dokumentet e nevojshme i dërgoni në e-mail: naim.haliti@hotmail.com si dhe info shtesë në tel: +38349250441.

Jemi shumë të entuziazmuar dhe të lumtur të ju takojmë dhe të fillojmë punën sa më parë.

Data e fundit per aplikim: 01.06.2023.

Recruiter:

Naim Haliti

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023