business

Agjent/e i shitjes në sektorin e Mobiljeve

 • star Publikuar: 17-05-2023
 • star Skadon: 02-06-2023
Kompani LESNA MAX
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 7704

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Rr.Elez Berisha Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallë konkurs për pozitat:

Agjent/e i shitjes në sektorin e Mobiljeve,

Detyrat:

 • Shërben konsumatorët, prezenton mallin e ekspozuar dhe e bën shitjen e mallit,
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e mallit të ekspozuar, përcjellë gjendjen e stoqeve,
 • Kujdeset për porositë e pranuara nga klientët, mbanë kontakte me blerës dhe i informonë ata,

Kushtet:

 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo me kualifikimin e lartë,
 • Përvojë të punës, në sektore të ngjajshme do të konsiderohet përparësi,
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të ketë mvetësi të shkallës së lartë në punë,
 • Njohja e punës me kompjuter është obligative,
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mund t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com dhe pastaj i plotësuar të kthehet në email adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 044/779-977, 044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 02.06.2023 ora 16:00.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023