business

Kuzhinier/e, Ndihmes Kuzhinier/e, Kamarier/e

 • star Publikuar: 28-04-2023
 • star Skadon: 28-05-2023
Kompani AUTOHOF
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Lipjan
Shikime 3991

Te interesuarit te kontaktojne ne viber: +491738307032 ose ne numrin +38349 244 500

Lokacioni: Afer Prishtina Mall

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023