Për Viva Fresh Store

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Viva Fresh sh.p.k. operon me mbi 104 dyqane të shitjes në 32 qytete të Kosovës.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Inxhinier i Mjedisit

 • Publikuar: 01-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023
Publikuar

Department Manager/e (5)

 • Publikuar: 31-05-2023
 • Skadon: 16-06-2023
Publikuar

Kasap (3), Paketuese (5)

 • Publikuar: 30-05-2023
 • Skadon: 15-06-2023
Publikuar

Shofer me kategori B dhe C

 • Publikuar: 30-05-2023
 • Skadon: 15-06-2023
Publikuar

Depoist, Përgaditës malli

 • Publikuar: 30-05-2023
 • Skadon: 15-06-2023
Publikuar

Menaxher/e (1), Kuzhinier/e (2), Kama...

 • Publikuar: 30-05-2023
 • Skadon: 18-06-2023
Publikuar

Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli

 • Publikuar: 29-05-2023
 • Skadon: 11-06-2023
Publikuar

Data Analist

 • Publikuar: 25-05-2023
 • Skadon: 09-06-2023
Skaduar

Recepsioniste

 • Publikuar: 15-05-2023
 • Skadon: 25-05-2023
Skaduar

Arkatare (10), Sektorist/e (15)

 • Publikuar: 02-05-2023
 • Skadon: 14-05-2023