Për LIRIDONI DISTRIBUTION

LIRIDONI DISTRIBUTION u themelua si N.T. Liridoni në vitin 1989, në kohën kur tregtia ishte në lulëzim. Kompania u krijua si një distributor lokal për të përmbushur kërkesat e rajonit ku dhe vetë kompania operonte . Megjithatë, duke parë se kërkesa është në rritje, LIRIDONI DISTRIBUTION filloi të funksionojë me vizionin dhe misionin e një lideri të tregut.

Përmes viteve, LIRIDONI DISTRIBUTION është fokusuar në shpërndarjen e pijeve alkoolike dhe jo-alkoolike (duke përfshirë markat më të mira të botës të cilat ishin futur në Kosovë për herë të parë). Pastaj, kompania u përqëndrua në industrinë e ushqimit dhe prodhimit. Sot, LIRIDONI DISTRIBUTION është e listuar si njëra ndër 5 kompanitë më të mëdha në Kosovë. Forca jonë përfshin një rrjet të rëndësishëm të shpërndarjes me 4 qendra logjistike të shpërndara në të gjithë vendin, dhe një qendër logjistike në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Krye Depoist – Depo Ftohëse

 • Publikuar: 25-09-2023
 • Skadon: 09-10-2023
Publikuar

Merchandiser/e, Divizioni i Ushqimit

 • Publikuar: 25-09-2023
 • Skadon: 09-10-2023
Skaduar

Kontroller (2)

 • Publikuar: 19-09-2023
 • Skadon: 01-10-2023
Skaduar

Shofer me kategori B (2)

 • Publikuar: 29-08-2023
 • Skadon: 12-09-2023
Skaduar

Asistent/e Ligjor/e dhe i/e Burimeve ...

 • Publikuar: 24-08-2023
 • Skadon: 07-09-2023
Skaduar

Arkatar/e

 • Publikuar: 24-08-2023
 • Skadon: 07-09-2023
Skaduar

Merchandiser/e, Divizioni i Ushqimit (3)

 • Publikuar: 17-08-2023
 • Skadon: 31-08-2023
Skaduar

Agjent i Shitjes – Divizioni i Ushqim...

 • Publikuar: 28-07-2023
 • Skadon: 11-08-2023
Skaduar

Recepsionist/e - Prishtinë

 • Publikuar: 28-07-2023
 • Skadon: 11-08-2023
Skaduar

Merchandiser/e, Divizioni i Ushqimit ...

 • Publikuar: 28-07-2023
 • Skadon: 11-08-2023