Për Emerald Hotel

Emerald Hotel

Pozitat e biznesit

Skaduar

Asistente ne spa (2)

 • Publikuar: 31-08-2023
 • Skadon: 09-09-2023
Skaduar

Bellboy (2)

 • Publikuar: 30-08-2023
 • Skadon: 08-09-2023
Skaduar

Mirembajtese te dhomave (4)

 • Publikuar: 23-08-2023
 • Skadon: 01-09-2023
Skaduar

Recepsioniste (femër)

 • Publikuar: 21-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023
Skaduar

Recepsioniste (femër) (2)

 • Publikuar: 31-05-2023
 • Skadon: 09-06-2023
Skaduar

Zyrtare për shitje dhe marketing

 • Publikuar: 24-05-2023
 • Skadon: 04-06-2023
Skaduar

Asistente në SPA (5)

 • Publikuar: 19-05-2023
 • Skadon: 29-05-2023
Skaduar

Asistente ne SPA

 • Publikuar: 18-04-2023
 • Skadon: 01-05-2023
Skaduar

Mirëmbajtje në dhoma, Kuzhinjer/e, Nd...

 • Publikuar: 19-01-2023
 • Skadon: 18-02-2023