Për Elnor Sh.p.k

ELNOR është një kompani prodhuese druri e themeluar nga viti 2007. Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe produktesh me vlerë dhe stil. ELNOR është i përkushtuar ndaj zhvillimit të kapitalit njerëzor dhe investimit në teknologjinë moderne të prodhimit.
Cilësia e produkteve tona na renditi si një nga mobiljet më të mira prej druri në rajon. ELNOR ofron një larmi produktesh si: karrige, tavolina, kuzhina, dhoma gjumi, televizorë dhe ambiente të ndryshme të brendshme prej druri. Ne jemi kryesisht të specializuar në prodhimin e karrigeve. ELNOR posedon mbi 60 modele karrigesh.
Shërbimi i menaxhimit të projekteve të kompanive u ofron klientëve një shërbim me një ndalesë ku ne mund të punojmë me ju, për të projektuar, ndërtuar dhe menaxhuar projekte komplekse mobiljesh.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Arkitekt/e (2), Ndihmës Monter (2)

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skaduar: 23-04-2023
Skaduar

Monter të dyerve (2), Monter për proj...

 • Publikuar: 10-02-2023
 • Skaduar: 09-03-2023
Skaduar

Monterë (5), Punëtorë Logjistike (2),...

 • Publikuar: 09-01-2023
 • Skaduar: 08-02-2023
Skaduar

Drejtor prodhimi

 • Publikuar: 28-12-2022
 • Skaduar: 27-01-2023
Skaduar

Monter në teren, Monter në fabrikë

 • Publikuar: 22-11-2022
 • Skaduar: 22-12-2022
Skaduar

Operator në CNC (2), Operator në shar...

 • Publikuar: 22-11-2022
 • Skaduar: 22-12-2022
Skaduar

Monter (2)

 • Publikuar: 13-10-2022
 • Skaduar: 06-11-2022
Skaduar

Operator në CNC (2), Operator në shar...

 • Publikuar: 13-10-2022
 • Skaduar: 06-11-2022
Skaduar

Monter (2), Operator në CNC (2), Shof...

 • Publikuar: 02-08-2022
 • Skaduar: 01-09-2022