Log in
X

Company Name

MR Finance Service GmbH

Phone Number

Company Place

Rajonale

Agjent të shitjes

Agjent të shitjes

Information

Publish Date

22.05.2020

End Date

05.06.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania Zvicrrane MR Finance Service GmbH, shpall konkurs per pozite agjent te shitjes.
Shfrytezo mundesine dhe bashkangjitu edhe ti.

Kompania jone ofron:

 • Ambiente komforte dhe miqesore per pune;
 • Pune ekipore;
 • Rroge fikse 500CHF;
 • Mundesi per perfitim te bonusave te medha (bonuse extra jashte rroges fikse).
Orari punes: 15:00 - 20:00 (4 or e gjysem pune, 30min pauze).

Cdo e diele pushim (dhe cdo feste). Nje te shtune punohet, nje jo.

Kriteret që duhet plotësuar:
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikimi
 • Perparsi nese njihni gjuhen gjermane ose serbo-kroate
 • Të jenë të fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të kenë vetiniciativë;
 • Të karakrerizohen nga vullneti për të prezantuar dhe realizuar suksese në shitje;
 • Të kenë aftësi baze ne kompjuter;
 • Nuk nevojitet shkollimi i larte
 • Të kenë shkathtësi dhe aftësi bindëse dhe negociuse;
 • Të jenë tolerant dhe të ndëgjueshëm.
Kompania ofron trajnim pergadites.

 Mënyra e aplikimit: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi duhet të dërgohet përmes email info@mrfinanz.ch, më së voni deri me daten 05.06.2020.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Share

Advertising
Advertising
Facebook