Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049156601

Company Place

Prishtinë

Monter në teren (5)

Monter në teren (5)

Information

Publish Date

21.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Monter

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me komaninë D Group GmbH në Gjermani, hap konkurs për vende të reja të punës.

1. Monter ne teren (5 Pozita).

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të mesëm,
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
  • Përvoja e punës obligative, ose ka perparsi.
  • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.

Share

Advertising
Advertising
Facebook