Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049156601

Company Place

Prishtinë

Ndihmës Teknik në prodhimin e dyerve dhe dritareve (2)

Ndihmës Teknik në prodhimin e dyerve dhe dritareve (2)

Information

Publish Date

21.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me komaninë D Group GmbH në Gjermani, hap konkurs për vende të reja të punës.

1. Ndihmës Teknik në prodhimin e dyerve dhe dritareve (2 Pozita).

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të mesëm,
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës,
  • Përvoja e punës ka perparsi,
  • Ne ngjyrosjen e metaleve,
  • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.

Share

Advertising
Advertising
Facebook