Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i shitjes (2), Shitës në shitore – Suharekë (2)

Menaxher i shitjes (2), Shitës në shitore – Suharekë (2)

Information

Publish Date

19.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Suharekë

Job Description

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri. 

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 11 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve. 

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane. 

Pozitat e hapura:

 • Menaxher i shitjes – për rajonin e Suharekës
 • Shitës në shitore – për shitorën në Suharekë

Detyrat e juaja (për pozitën menaxher i shitjes) 

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes,
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës,
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes,
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri,
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave.

Detyrat e juaja (Për pozitën shitës në shitore) 

 • Mikpritja e klientit,
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit,
 • Shitja aktive e produkteve tona,
 • Pregaditja e porosive,
 • Faturimi dhe inkasimi. 

Profili juaj

 • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen,
 • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë,
 • Aftësi të mira kompjuterike,
 • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur. 

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Menaxher  i shitjes 

Data e fundit për aplikim: 02.06.2020

Share

Advertising
Advertising
Facebook