Log in
X

Company Name

MAGIC ICE

Phone Number

049/125-605

Company Place

Prishtinë

KIMIST/E - TEKNOLOG/E USHQIMI

KIMIST/E - TEKNOLOG/E USHQIMI

Information

Publish Date

19.05.2020

End Date

12.06.2020

Categories

Teknolog

Job Places

Prishtinë

Job Description

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

KIMIST/E - TEKNOLOG/E USHQIMI

Përgjegjësitë kryesore:

 • Te kete pervoj pune si kimist/e - teknolog ushqimi,
 • Zbatimin e planit te parashikuar të prodhimit,
 • Përcjell konkurrencën në treg,
 • Prezanton risite e produkteve to prodhuesve vendore dhe nderkombetar,
 • Te jetë i përgjegjshem në orar të punës,
 • Raporton në baza javore,
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të prodhimit.

Kualifikimet:

 • Të këtë se paku fakulltetitn pergjegjes,
 • Te këtë njohuri te punës me kompjuter, (excel, word),
 • Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B,
 • Përvojë pune së paku 6 muaj në prodhim,
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi,
 • Aftësi të shkëlqyera ne gjuhen angleze, shkrim dhe lexim obligative,
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve,
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil,
 • Gatishmëri për punë me nderrime.

LOKACIONI: MAGIC ICE Zona Industriale Lipjan.

ÇKA OFRON MAGIC ICE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike,
 • Ambient profesional dhe motivues,
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura,
 • Mundësi të përparimit të karrierës.

ÇKA PRESIM NGA KANDIDATËT:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë,
 • Të jenë të motivuar për punë,
 • Kandidatë që shprehin iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@magicice.net duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikoni, ose per informim ne tel: 049125605 nga ora 09:00 - 15:00.

Afati i fundit për aplikim është data 12 Qershor 2020, kurse vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Share

Advertising
Advertising
Facebook