Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SHPK

Phone Number

+383 49 320 200

Company Place

Pejë

ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, SHANKIST

ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, SHANKIST

Information

Publish Date

15.05.2020

End Date

29.05.2020

Categories

Arkatar | Shitje | Hoteleri

Job Places

Pejë

Job Description

ARBËR GROUP SHPK shpall konkurs:

POZITAT:                                                                                                                                                            

 1. ARKATARE                                                                                                                                                         
 2. SEKTORIST/E                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 3. DEPOIST
 4. KAMARIER
 5. SHANKIST              

MARKET ARBER GROUP SHPK KERKON PUNETORE DHE TI PLOTESOJNE KETO KUSHTE:                                   

 • TE KENE TE PERFUNDUAR SHKOLLIMIN E MESEM
 • TE KENE AFTESI KOMUNIKUESE
 • TE JENE BASHKEPUNUES DHE TE SHKATHET        
 • TE RESPEKTOJNE RREGULLAT E PUNES 
 • APLIKUESIT ME PERVOJA PUNE KAN PERPARESI NE PUNESIM   
 • APLIKUESIT TE POSEDOJNE NUMER IDENTITETI-LETERNJOFTIM
 • APLIKUESIT TE CILET SHPREHIN INTERESIM DHE I SHPREHIN IDET RRETH PUNES KAN PERPARESI PER PUNESIM  
 • TE JENE TE GATSHEM TE PUNOJNE SIPAS RREGULLORES TE PUNES

VENDI: PEJE, DARDANI II, RR. TAHIR SHALA
VEPRIMTARIA: MARKET
NR PER KONTAKT: +383(49)320200 , +383(49)132252

Share

Advertising
Advertising
Facebook