Log in
X

Company Name

Qeramika “Agimi Company”

Phone Number

044 238 441

Company Place

Prishtinë

Punëtor në Depo

Punëtor në Depo

Information

Publish Date

15.05.2020

End Date

24.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Pozita: Punëtor në Depo

Kualifikimi:

  • Të ketë eksperiencë pune në depo-minimum 2 (dy) vite,
  • Të ketë të mbaruar së paku shkollën e mesme,
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
  • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar të lajmërohen në zyret tek showroomi në Magjistrale Mitrovicë-Prishtinë / Shkabaj.

Konkursi është i hapur 10 ditë nga dita e publikimit.

Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook