Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Sales Representative

Sales Representative

Information

Publish Date

11.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap vend të lirë të punës

Data e shpalljes: 11 Maj 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departmenti:
Shitje dhe Marketing

I Raporton: Menaxherit të Shitjeve dhe Marketingut

Përgjegjës për: 

Qëllimi i Pozitës:

Përgjegjës për agjencitë vizituese dhe klientët e korporatave për të krijuar mundësi shitje dhe për të përfaqësuar hotelin. Ka si mision të përmbushë objektivat e shitjes së hotelit për të siguruar të ardhura dhe përfitim maksimal.

Përgjegjësitë Kryesore: 

 • Përgjegjës për shitjen e dhomave dhe banketeve tek agjensitë, klientët e korporatave dhe klientët individualë
 • Përgjegjës për përcaktimin e synimit të tij / saj të shitjes nën objektivin e përgjithshëm të shitjeve të hotelit dhe në vijë me strategjinë e shitjeve dhe bërjen e planit të veprimit për të përmbushur objektivat
 • Keni njohuri në lidhje me tregun dhe konkurrencën. Ndjekja e ndryshimeve në kushtet e tregut që mund të ndikojnë në të ardhurat dhe ndjekja e vëmendshme e aktiviteteve të llogarisë së agjencive dhe klientëve të korporatave
 • Ndiqni trendet e tregut dhe informoni menaxherin e S&M.
 • Rinovoni dhe rishikoni planin e veprimit në përputhje me ndryshimin e objektivave financiare
 • Udhëtoni për biznes kur të jetë e nevojshme, përfaqësoni hotelin në panaire dhe ekspozita
 • Aktivizoni planin e veprimit të shitjeve së bashku me planin e marketingut
 • Vizitoni korporatat çdo ditë dhe organizoni/jepni turne hoteli për vizitorët
 • Përmirësoni marrëdhëniet me partnerët e biznesit, jepni shërbim të klasit të lartë dhe përgjigjeni në korrespondencë në jo më shumë se 24 orë nga pranimi i kërkesës
 • Kërkoni për klientë potencial, përcjellni tregje të reja për të krijuar mundësi shtesë biznesi përmes vizitave të shitjes
 • Përgjegjës për të përgatitur kontratat dhe dokumentacionin e shitjeve në mënyrë korrekte dhe në përputhje me standardet
 • Trajtoni të gjitha ankesat e të ftuarve drejtpërdrejtë dhe në nivelin më të mirë profesional
 • Mbani gjurmët e planit financiar të hotelit për të siguruar që strategjia e çmimeve e paraqitur për partnerët e biznesit është në përputhje me planin financiar të hotelit
 • Të bashkëpunojë ngushtë me ekipet e departamenteve të tjera për të përmbushur objektivat si një ekip
 • Merrni pjesë në takimet e departamenteve të tjera kur kërkohet prezenca e juaj
 • Zhvillimi i rrjeteve për të rritur potencialin e biznesit të hotelit
 • Ndiqni klientët e mundshëm dhe krijoni vetëdije për hotelin dhe brendin
 • Njoftohuni për ndryshimet e inventarit në hotel për shkak të rinovimit, prizave të mbylljes, daljeve të reja dhe ndryshimeve të dekorimeve
 • Njoftohuni për shërbimet dhe aktivitetet në hotel dhe lagje
 • Përgjegjës të njohë shërbimet, restoranet dhe baret në hotel me gamën e çmimeve dhe oraret e punës
 • Përgjegjës për njohjen e llojeve të dhomave, numrat e dhomave, emrat dhe kapacitetet e dhomave të takimit, paraqitjen e hotelit, pajisjet në dhoma, tiparet dhe përfitimet e programit të besnikërisë së mysafirëve, si dhe standardet VIP
 • Merrni pjesë në çdo trajnim / takim të detyrueshëm të zbatuar nga ekipi menaxhues
 • Mbani qëndrim pozitiv dhe bashkëpunim të mirë me kolegët e juaj
 • Respektoni të gjitha procedurat dhe standardet e departamentit
 • Respektoni rregullat e zjarrit, shëndetit dhe sigurisë së hotelit
 • Përgjegjës për përdorimin e saktë dhe të sigurt të pajisjeve në departamentin e tij / saj
 • Mirëmbani veshjen e pastër dhe në përputhje me standardet e brendit
 • Ndërmerr përgjegjësi të tjera të caktuara nga menaxheri i tij / saj

KUALIFIKIMET:

Edukimi: Diploma universitare mundësisht në Tregtinë e Udhëtimeve dhe Mikpritje / ose Shkencat Sociale. Certifikatat shtesë të trajnimit të mikpritjes do të jenë të mirëpritura

Përvoja: Minimum 2 vjet përvojë shitje në zinxhirët e hoteleve të markës / ose industrinë e shitjes

Kualifikime të tjera: I/e aftë të përdorësh programin Opera, një nivel të mirë të anglishtes së folur dhe të shkruar (gjuha shtesë është një pasuri). Njohja dhe përdorimin i programeve të MS Office, marrëdhënie të shkëlqyera ndërnjerëzore, të aftë në menaxhimin dhe planifikimin e kohës, vëmendje ndaj detajeve, aftësi të mira përcjellëse, të orientuar në rezultate, prezantues të mirë, një lojtar në ekip, paraqet sjellje pozitive nën stres, vetë motivues dhe punëtor.

Dokumentet për aplikim:

• CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 26 Maj 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook