Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mikpritës/e (Bellboy)

Mikpritës/e (Bellboy)

Information

Publish Date

11.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap vende të lira të punës

Data e shpalljes: 11 Maj 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departmenti: Front Office

Raporton te: Menaxheri i Front Office / Drejtuesi i Front Office

Përgjegjës për:          

Përgjegjës për të mirëpritur mysafirët që vijnë në hotel, trajtimin e bagazheve dhe shoqërimin e mysafirëve në dhomat e tyre dhe nga dhomat e tyre gjatë nisjes së tyre. Informon mysafirët për informacione të përgjithshme në lidhje me hotelin dhe i drejton ata në hotel me mikpritjen maksimale për të arritur objektivat e kënaqësisë së mysafirëve të hotelit.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Plotësisht përgjegjës për trajtimin e bagazheve të mysafirëve gjatë mbërritjes, nisjes dhe ndryshimit të dhomës.
 • Dorëzoni mallra në emër të mysafirit nga recepsioni në dhomë.
 • Jepni informacion të përgjithshëm rreth hotelit mysafirëve ndërsa i shoqëroni në dhomat e tyre.
 • Shpjegoni sistemin e hapjes së derës së dhomës, pajisjet e dhomës dhe veçoritë e dhomës dhe nënvizoni rrugën e arratisjes nga zjarri, kur të ftuarit arrijnë në dhomë.
 • Përgjegjës për të mbajtur dhomën e bagazheve të pastër dhe të rregullt, që bagazhet të jenë etiketuar dhe grupuar si duhet.
 • Parashikoni nevojat e mysafirëve dhe plotësoni ato me kohë. Kujdesuni për nevoja të veçanta të mysafirëve.
 • Trajtoni të gjitha ankesat e mysafirëve direkt dhe në maksimumin e aftësive, në nivelin më të mirë profesional.
 • Duhet të jetë i informuar mirë për jo vetëm hotelin, por edhe mjedisin e ngushtë, aktivitetet dhe objektet fqinje dhe të informojë mysafirin për këto.
 • Duhet të ketë komandim të plotë të koncepteve të restoranteve në hotel, diapazonin e çmimeve dhe orët e hapjes / mbylljes.
 • Përgjegjës të njohë të gjitha llojet e dhomave dhe numrat e dhomave, dhomat e takimeve sipas emrave dhe paraqitjen e përgjithshme të hotelit si dhe standardet VIP.
 • Duhet të dijë për të gjitha shërbimet e jashtme të ofruara në hotel, d.m.th pastrim kimik, taksi etj. Duhet të dijë gjithashtu për aktivitetet përreth, tërheqjet, transportin publik dhe distancat.
 • Ka informacione për okupimin e përditshëm të hotelit, grupet në hotel, mbërritjet e pritura dhe nisjet.
 • Përgjegjës për konfidencialitetin e informacioneve rreth mysafirëve në hotel.
 • Respektoni të gjitha procedurat dhe standardet e departamentit.
 • Respektoni rregullat e shëndetit dhe sigurisë nga zjarri i hotelit.
 • Përgjegjës për përdorimin e saktë dhe të sigurt të pajisjeve në departamentin e tij.
 • Përgjegjës për rregullimin dhe pastërtinë e mjedisit të punës.
 • Ruani veshjen e pastër dhe në përputhje me standardet e brendit.
 • Ndërmerr përgjegjësi të tjera të caktuara nga menaxheri i tij.

KUALIFIKIMET:

Edukimi: Preferohet minimumi I një diplome të shkollës së mesme; arsim në mikpritjen ose trajnime profesionale për mikpritjen.

Përvoja: Përvojë minimale 1-vjeçare në industrinë e mikpritjes mundësisht në hotele të markave internacionale si mikpritës.

Kualifikime të tjera: Aftësi për të përdorur softuerin Opera, nivelin e mirë të anglishtes së folur dhe të shkruar, preferohet një gjuhë e dytë, aftësi të mira komunikimi, vëmendje e ekstravertuar e personalitetit në detaje, aftësi të mira përcjellëse, një lojtar në ekip, paraqet sjellje pozitive nën stres, vetë-motivues.

Dokumentet për aplikim:

• CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 26 Maj 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook