Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shef pasticerie

Shef pasticerie

Information

Publish Date

11.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap vende të lira të punës

Data e shpalljes: 11 Maj 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departmenti: Kuzhina

Raporton te: Executive Chef

Përgjegjës për: Kuzhinierët / Commis

Qëllimi i Punës:

Përgjegjës për të planifikuar dhe ekzekutuar funksionimin e pasticerise dhe për të mbështetur Executive Chef në funksionimin e përgjithshëm të kuzhinës.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Ndihmoni Executive Chef në përgatitjen e menusë ditore dhe javore, si dhe siguroni shumëllojshmëri, cilësi dhe kosto të të gjitha sendeve të ëmbëlsirave në menu
 • Ndiqni produkte dhe receta të reja në pastiçeri dhe integroni ato në menutë e hotelit
 • Ndiqni shërbimin e restorantit dhe konsumin e artikujve në buffet dhe vëreni produktet e lëvizshme (të shpejta / të ngadalta). Zhvilloni produkte pastiçerie dhe prezantim për të maksimizuar kënaqësinë e mysafirëve
 • Koordinoni koston dhe sasinë e produkteve të ëmbëlsirave gjatë ditës dhe kontrolloni cilësinë, freskinë dhe higjenën e këtyre produkteve
 • Siguroni që kostoja e prodhimit mbetet brenda buxhetit të përgatitur nga Executive Chef
 • Monitoroni nga afër Kuzhinierët/ Commis e gatimeve për të siguruar që ata përdorin metoda të sakta dhe t'i korrigjoni ata kur është e nevojshme. Siguroni informacione për kuzhinierët e rinj për trainimin e tyre gjatë orarit të punës
 • Përdorni të gjitha pajisjet dhe makineritë e kuzhinës në mënyrë të sigurt dhe të saktë dhe sigurohuni që stafi është i informuar dhe trajnuar për t’i përdorur ato si duhet
 • Siguroni gatishmërinë e enëve, pajisjeve dhe makinerive të përdorura në pastiçeri dhe raportoni çdo dëmtim tek Executive Chef dhe Inxhinieri Kryesor.
 • Siguroni pastërtinë dhe higjenën e të gjitha zonave të punës. Drejtoni ekipin për të arritur një higjenë dhe pastërti maksimale të zonave të kuzhinës
 • Raportoni çdo problem / incidente të papritura tek Executive Chef dhe ndërmerrni veprime korrigjuese
 • Sigurohuni që veprimet e vendosura gjatë takimit të përditshëm ekzekutohen sipas udhëzimeve dhe që i gjithë ekipi ndjek këto udhëzime
 • Përgatitni listën e blerjeve në përputhje me menutë dhe ndajeni me Executive Chef. Ndiqni dorëzimin në kohë të furnizimeve në pastiçeri së bashku me Executive Chef
 • Ndihmoni Executive Chef në përgatitjen e raporteve, auditimit dhe menaxhimit të ekipit të kuzhinës gjatë ditës
 • Përgatitni planin / orarin e punës për ekipin tuaj
 • Përgatitni baza që ekipi i kuzhinës të punojë sipas përvojës dhe njohurisë së tyre
 • Koordinoni efikasitetin e ekipit të Pasticerise që punojnë në prodhimin e menusë ditore
 • Ndiqni standardet e përcaktuara nga Chef për veten e tij dhe për ekipin
 • Ndihmoni Executive Chef për vlerësimin e performancës së departamentit dhe sugjeroni promovime në departamentin e tij. Bëni analizën e tregut për nivele korrekte të pagave dhe skemës së bonusit.
 • Ndiqni rutinën e përditshme të ekipit dhe shënoni mungesat dhe mungesat me shkak sëmundjen. Organizoni zëvendësimin për pozicionin në mungesë dhe ndërmerrni veprime për të përmirësuar efikasitetin e ekipit dhe të ndani informatat me Executive Chef
 • Merrni pjesë në të gjitha takimet dhe trajnimet siç udhëzohet nga menaxhmenti
 • Keni komunikim dhe bashkëpunim të mirë me kolegët
 • Respektoni rregullat e shëndetit dhe sigurisë nga zjarri dhe sigurohuni që ekipi t’u përmbahet gjithashtu
 • Mbani të gjitha mobiljet dhe pajisjet e hotelit në gjendje të mirë
 • Mirëmbani veshjen e pastër dhe në përputhje me standardet e brendit
 • Raportoni në punë me kohë dhe në uniformë të pastër dhe dukje profesionale
 • Merrni përsipër çdo përgjegjësi tjetër të caktuar nga Executive Chef

KUALIFIKIMET:

Edukimi: Minimumi i një diplome të shkollës së mesme

Përvoja: Minimum 3 vjet përvojë e ngjashme si Executive Sous Chef në një restorant me reputacion

Kualifikime të tjera: Ka njohuri të shkëlqyera për funksionimin e kuzhinës, prodhimin e ushqimit dhe higjenën, kërkohet një nivel i mesëm i anglishtes së shkruar dhe të folur; në gjendje të përdorë programet e MS Office, me qëndrim pozitiv, të rregullt dhe vëmendje ndaj detajeve, një lojtar i ekipit, i përqendruar në kënaqësinë e të ftuarve dhe standardet me cilësi të lartë, ka aftësi planifikimi dhe menaxhimi.

Dokumentet për aplikim:

• CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 26 Maj 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook