Log in
X

Company Name

Vazo Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtor për ngjyrosje

Punëtor për ngjyrosje

Information

Publish Date

02.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Obiliq

Job Description

Vazo Sh.p.k, shpall konkurs

Pozita: Punëtor për ngjyrosje:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë përvoje pune.
  • Përparësi kanë ata që kanë përvojë në ngjyrosje të veturave (Autolacker).
  • Të jetë i motivuar dhe i saktë në punë.
  • Të iu permbahet rregullave të kompanisë.
  • Të ketë ide per zgjidhjen e problemeve që mund të hasen me përzierjen e ngjyrave.

Vazo sh.p.k (Milloshevë) është kompani partnere me Fleur-Ami e cila ndodhet në Gjermani. Merremi me punimin e dekorimeve te kopshtit. Produktet tona jane kryesisht vazo të punuara prej polisterit.

Për aplikim mund te na thërrisni në numrin e telefonit +383 49 454 338 (Viber & Whatsapp) nga ora 09:00 deri më 16:00 ose mund të dërgoni e-mail (apo CV) ne : visar.shabani@vazo-ks.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook