Log in
X

Company Name

Nëntë Vëllezërit Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operator Eskavatori - Bagerist (10), Latues/Tesar (50), Armirues (50)

Operator Eskavatori - Bagerist (10), Latues/Tesar (50), Armirues (50)

Information

Publish Date

31.03.2020

End Date

10.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania "Nëntë Vëllezërit" Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitat e më poshtme:

Pozitat:
- Operator Eskavatori - Bagerist (10 vende te lira),
- Latues/Tesar (50 vende te lira),
- Armirues (50 vende te lira).

Vendi i punës: Prishtinë, Çagllavice etj,

Menyra e aplikimit:

1. Per poziten Operator Eskavatori - Bagerist, na kontaktoni ne keta numra te telefonit: 044 239 160 & 044 143 620, apo dergoni CV-ne ne email: nentevellezerit.sh.p.k@gmail.com

2. Per pozitat Latues (tesar) dhe Armirues, na kontaktoni në numrin e telefonit 044 124 505, apo dergoni CV-ne ne email: nentevellezerit.sh.p.k@gmail.com

Afati i Pranimit deri me 10 Maj 2020.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook