Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e (3)

Kamarier/e (3)

Information

Publish Date

31.03.2020

End Date

18.04.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap vende të lira të punës

Data e shpalljes: 31 Mars 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departamenti: Ushqim & Pije

I raporton: Menaxherit të Restaurantit / Asistent/e menaxherit te restaurantit

Përgjegjës për:                                           -

Qëllimi i punës

Përgjegjës për marrjen e porosive dhe shërbimin e mysafirëve në përputhje me standardet e brendit, në mënyrë efikase dhe profesionale. Kamarieri është poashtu përgjegjës për higjenën dhe rregullsinë e pajisjeve në përdorim, në restorantin që i është caktuar.  

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Shërbimi i ushqimit dhe pijeve mysafirëve në mënyrën më miqësore, efikase, profesionale dhe të sjellshme në mënyrë që të arrihen nivelet maksimale të kënaqësisë së mysafirëve të synuara nga hoteli.
 • Trajtoni të gjitha ankesat e miqve direkt në maksimumin e aftësive tuaja dhe në nivelin më të mirë profesional.
 • Kushtoni vëmendje të gjitha kërkesave të mysafirëve në mënyrë profesionale.
 • Përgjegjës të njohë specialitetet ditore, prezantimin e menusë, marrjen e porositjes së pijeve dhe shitjen e pijeve. Keni njohuri të hollësishme të menusë përsa i përket përmbajtjes, çmimeve, përbërësve dhe metodave të përgatitjes. Bëni rekomandime për mysafirët kur është e nevojshme.
 • Siguroni që inventaret e xhamave, enëve, takëmeve, mbulesave të tavolinave, karrigeve dhe pajisjeve të tjera të banketeve të ruhen sipas procedurave të brendit. Planifikoni inventarin në mënyrë paraprake për t’u siguruar që shërbimi do të jetë në nivel.
 • Merrni pjesë në numërimin e pajisjeve mujore, ndihmoni përgatitjet dhe raportoni prishjen dhe pajisjet e dëmtuara tek menaxhmenti.
 • Kontrolloni që stacionet e shërbimit dhe tavolinat e byfesë së mëngjesit të jenë gati përpara fillimit të shërbimit. Sigurohuni që tabaka e shërbimit, karrocat, karriget, tavolinat, enët prej qelqi dhe prej argjendi të jenë të sigurta, të rregullt dhe të pastra gjatë dhe pas operacionit.
 • Kontrolloni gjithashtu pastërtinë e zonave të shërbimit dhe restorantit.
 • Përgjegjës për dërgimin e carshafëve të ndotur të restorantit në lavanderi dhe marrja e një grupi të pastër carshafësh përpara shërbimit.
 • Përgatitni bar-in për shërbim dhe kontrolloni rezervat e pijeve. Nëse nevojitet më shumë, përgatitni formularin e kërkesës dhe prezantojeni menaxherit.
 • Përgatitni pije dhe kokteje sipas standardeve. Shërbeni ato sipas standardeve.
 • Kontrolloni që llogaritë e parave të gatshme, kartave të kreditit dhe të tarifave në dhomë të përpunohen në mënyrë korrekte.
 • Aplikoni procedurat e hapjes dhe të mbylljes dhe sigurohuni që të tregtoni numrin e hapjes dhe mbylljes së stokut të alkoolit.
 • Marrja përsipër e përgjegjësisë së dhënë nga menaxhmenti për të krijuar një mentalitet cilësor.
 • Për kamerierin e shërbimit në dhomë: Përgjegjës për mjedis të pastër në zonën e përgatitjes (të gjitha porcelat, takëmet, enët dhe qelqet janë të pastra dhe me shkëlqim).
 • Për kamerierin e Shërbimit në Bankete: Bashkëpunoni me ekipin që vendos tryezën, carshafët e tavolinës dhe karriget të vendosen siç duhet gjatë ngjarjes së banketit.
 • Përgjegjës për të punuar plotësisht në përputhje me procedurat e F&B në harmoni të qetë dhe bashkëpunim profesional me ekipin.
 • Merrni pjesë në trajnime të detyrueshme të kërkuara nga menaxhmenti.
 • Respektoni procedurat e zjarrit, shëndetit dhe sigurisë së hotelit: raportoni çdo rrezik, rreziqe dhe aksidente tek menaxheri.
 • Përgjegjës për të mbajtur dëmin dhe thyerjen në minimum të pajisjeve, gotave, porcelanit, enëve, takëmeve dhe veglave.
 • Ruani veshjen e pastër dhe në përputhje me standardet e brendit. Raportoni në punë me kohë.
 • Përgjegjësi për të informuar menaxherin e tij për çështjet dhe fushat e zhvillimit kur është e nevojshme.
 • Ndërmerr përgjegjësi të tjera të caktuara nga menaxheri i tij / saj.

KUALIFIKIMET:

Edukimi: Preferohen minimumi i një diplome të shkollës së mesme, me arsim për mikpritje ose me trajnime profesionale për mikpritje.

Përvoja: Minimum 2 vjet përvojë F&B në një hotel me reputacion në operacionet F&B / restaurant me reputacion.

Kualifikime të tjera: Niveli i mirë i anglishtes së folur dhe të shkruar, vëmendja ndaj detajeve, aftësi të mira përcjellëse, një lojtar në ekip, dhe paraqet sjellje pozitive nën stres, të vetë-motivuar.

Dokumentet për aplikim:

• CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 18 prill 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook