Log in
X

Company Name

Hygiene Service SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent i Shitjes (1), Komercialist (2)

Agjent i Shitjes (1), Komercialist (2)

Information

Publish Date

17.03.2020

End Date

17.04.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

 AGJENT I SHITJES (1) dhe KOMERCIALIST (2)

HYGIENE SERVICE KOSOVA është kompani e specializuar në distribuimin e produkteve higjienike profesionale për HORECA (Hotele, Restaurante, Kafeteri).

Kërkojmë:

1. Agjent i Shitjes (Distributer) për HORECA (1 pozitë), dhe

2. Komercialist për HORECA (1 pozitë).

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten nr. 1 – AGJENT I SHITJES (Distributer) për HORECA:

  • Furnizon me produkte në baza ditore klientët ekzistues (kryesisht dërgon porositë në Restaurante dhe kafeteri) me veturën zyrtare të kompanisë,
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme si: restaurante, bar-kafeteri, hotele, zyra, ordinanca private, qendra tregtare, etj.

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten nr. 2 – KOMERCIALIST për HORECA (Hotele, Restaurante, Kafeteri):

  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientët e ri.
  • Punon 5 ditë në javë në teren në kërkim të klienteve të rinj me veturën zyrtare të kompanisë.
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme: restaurante, bar-kafeteri, hotele, zyra, ordinanca private, qendra tregtare, etj.

Kualifikimi dhe përvoja (për 2 pozitat):

  • Së paku 2 vite përvojë në punë të ngjashme,
    Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe prezantuese,
  • Të jetë banor në rajonin e Prishtinës,
  • Patent shofer të kategoris B.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV (me foto) në e-mail adresën (dhe të cekin në subjekt të emailit pozitën për të cilën aplikoni): hygiene.kosova@gmail.com;           tel: 043/760-067.

Aplikimi dhe CV-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

HYGIENE SERVICE KOSOVA

www.Hygiene-Service.eu

facebook.com/HygieneServiceKosova

instagram.com/hygieneservice

Share

Advertising
Advertising
Facebook