Log in
X

Company Name

Autoshkolla “Flori”

Phone Number

044/049-340-350

Company Place

Prishtinë

Shofer - Instruktorë/e

Shofer - Instruktorë/e

Information

Publish Date

12.03.2020

End Date

26.03.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Autoshkolla “Flori” shpall konkurs për: Shofer-instruktorë/e

Autoshkolla “Flori” hap konkurs për pranimin e shofer-instruktruktorëve

Dokumentet e nevojshme:

  • Dokumenti personal (letërnjoftimi)/
  • Patentshoferi,
  • Liçenca për shofer-instruktor/e.

Kriteret për përzgjedhjen e kadidatëve:

  • Të jetë i/e liçencuar si shofer-instruktor/e për kategorinë B (përparësi kanë kandidatët me përvojë pune),
  • Të ketë njohuri të mira profesionale,
  • Të jetë korrekt në punë dhe komunikativ me kandidatët.

Dokumentacioni i kompletuar mund të dorëzohet çdo ditë në zyrën e Autoshkollës “Flori”, e cila gjendet në rrugën “Bill Clinton “- Prishtinë.

Për informacion shtesë, na kontaktoni në numrat tanë 044/049-340-350

Ju mirëpresim !

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook