Log in
X

Company Name

Koral Dairy Sh.P.K

Phone Number

045 498 505

Company Place

Fushë Kosovë

DEPOIST

DEPOIST

Information

Publish Date

23.03.2020

End Date

23.04.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: DEPOIST

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave edhe të bëjë regjistrimin e tyre në depo.
  • Të bëjë pranimin e porosive
  • Të bejë pregaditjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit
  • Të mirret me mallin e importuar, gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë

Kualifikimet:

  • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme.
  • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Patentë shoferi valide.
  • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara (E Hënë – E Shtune).


Kandidatet te aplikojne permes emailit: sales@koraldairy.com ose te paraqiten ne zyrat tona.

Share

Advertising
Advertising
Facebook