Log in
X

Company Name

apis

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinierë i Makinkerisë Termo -Teknike (2)

Inxhinierë i Makinkerisë Termo -Teknike (2)

Information

Publish Date

23.03.2020

End Date

10.04.2020

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

 

APIS sh.p.k. është distributor gjeneral i TOSHIBA Airconditioning për Kosovë.

Me qëllim të zhvillimit të aktiviteteve të veta kërkon staf për formimin e ekpit në pozitën e listuarë më poshtë. Mundësia të jeni pjesë e ekipit tonë do të jetë e hapur vazhdimisht për të gjithë ata që dëshirojnë të zhvillojnë karrier në fushën e tyre, të kenë vend të punës stabil dhe të sigurtë, ku vlerësohet dhe shpërblehet punëtori.

Kushtet e Përgjithshme

Kushtet e përgjithshme që janëtë obligueshme për të gjitha pozitat:

1. I/e organizuar, detajuar,

2. I/e ndërgjegjshëm/e,

3. I/e besueshëm/e

4. Vetiniciativë

5. Me vullnetë të mirë

6. Dëshira për të punuar në ekip

7. Aftësi të komunikimit dhe i afërt me njerëz

Inxhinierë i Makinkerisë Termo -Teknike – 2 pozita

1. Shkalla Bachelor ose master/inxhinier në Makineri Termo-Teknike,

2. Përvoja minimum 5 vjet,

3. Gjuha angleze apo gjermane e preferuar,

4. Aftësia dhe përvoja e preferuar në projektim, mbikqyrje dhe menaxhim të projekteve të fushës së Makinerisë Termo-Teknike, për objekte banimi, komerciale dhe industriale,

5. Njohuri të miratë punës për kodet dhe standardet e ndërtimit,

6. Njohuri për sistemet e ndërtimit dhe kërkesat në vendpunishte,

7. Aftësi profesionale në versionet e tanishme të AutoCAD, ArchiCad, MS Word and Excel dhe/ose programe tjera profesionale të dëshiruara.

Të interesuarit duhet të dërgojn CV-në e tyre, dokumentet e shkollimit, trajnimeve, letër reference nga punëdhënësit paraprak e preferuar, letër motivuese e preferuar etj., në email adresën: hr@apis-smart.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook