Log in
X

Company Name

Triangle Woodhouse

Phone Number

Company Place

Rajonale

Kuzhinier/e, Ndihmës-Kuzhinier/e, Mirëmbajtës/e e dhomave

Kuzhinier/e, Ndihmës-Kuzhinier/e, Mirëmbajtës/e e dhomave

Information

Publish Date

28.03.2020

End Date

30.04.2020

Categories

Hoteleri | Pastrues

Job Places

Rajonale

Job Description

"Triangle Woodhouse", eshte Hotel i vogel familjar malor i vendosur ne regjionin e Plavës ( Mali i Zi) i specializuar ne mikpritjen e mysafireve nga shtetet e jashtme posaqerisht nga Gjermania, Austria, USA, Holanda, Belgjika etj, qe janë kryesisht vizitore te bjeshkeve te nemuna.

Perpos fjetjes ne ofertojme mysafireve tane edhe ushqimin qe gatuhet ne menyra tradicionale.

Për të ndihmuar stafin tonë kërkojmë:

1. Kuzhinier/e
2. Ndihmës-Kuzhinier/e
3. Mirëmbajtës/e e dhomave

Për pozitën nën 1:

  • Te kenë aftësi te udhheqin ne menyrë të pavarur dhe profesionale me pergjegjesi të gjitha punët që lidhen me kuzhinen,
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi,
  • Është e preferueshme të kene pervoje pune ne Gastronomi apo Hoteleri me fokus ne ushqimet tradicionale, por gjithsesi do  t'ju japim shancin edhe kuzhinierëve të rinj qe kanë energjinë dhe vullnetin për te mesuar.

2. Për pozitën nën 2:

  • Do të kenë pergjegjsinë për të ndihmuar ne të gjitha punët qe nevojitet, kryesisht ne kuzhinë dhe ne mirmbajtjen e dhomave dhe akomodimin e mysafirëve.

3. Per poziten 3:

  • Do te kene pergjegjesine per te ndihmuar ne te gjitha punet qe nevojitet me fokus ne mirembajtjen e pastertise ne dhoma dhe rreth objektit si dhe do asistojne ne akomodimin e mysafireve.

Për të dy pozitat e para preferojmë një qift por natyrisht jemi te hapur dhe i mirëpresim edhe aplikacionet te kandidateve si meshkuj ashtu edhe femra.
Puna tek neve eshte per kandidatet shance i mirë per te pervetsuar pervojat ne turizmin internacional dhe per tu avancuar ne karriere.

Benefitet:

  • Akomodimi dhe ushqimi në hotel gratis,
  • Paga solide dhe e rregullt në çdo dy javë, apo njëherë në muaj sipas marrëveshjes,
  • Rrobat e punës gratis,
  • Marrim persipeër koston e udheëtimit,
  • Eventualisht traijnim 2 javor në një Restaurant në München (Gjermani) pas tetorit.
„Puna fillon tek neve me datë 01.06.2020 deri me datë 01.10.2020"

Të dhënat për kontaktim të interesuarve:

Triangle Woodhouse

Tel: +491793886101 (VIBER dhe WHATSAPP)

Email: welcome@triangle-woodhouse.com

Web: www.triangle-woodhouse.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook