Log in
X

Company Name

VentureUP - University of Prishtina Venture Incubator

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Thirrje për Ide Biznesi

Thirrje për Ide Biznesi

Information

Publish Date

19.03.2020

End Date

19.04.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Thirrje për Ide Biznesi

VentureUP - Qendra për Ndërmarrësi dhe Inovacion në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur thirrjen për programin e Inkubatorit të Startup-eve!

Çka ofron VentureUP?

 • Hapësirë pune
 • Laptopë
 • Përkrahje financiare deri në 10,000€
 • Trajnime
 • Pajisje, Qasje në Softuerë dhe internet me shpejtësi të madhe
 • Përdorimi i adresës fizike Rr. Eqrem Çabej Nr.111, Prishtinë 10000, Kosovë,
 • Mentorim të vazhdueshëm
 • Rrjetëzim me Investitorë

Të drejtë aplikimi për tu bërë pjesë e Inkubatorit kanë të gjithë kandidatët që:

 • Janë studentë apo të diplomuar të Universitetit të Prishtinës
 • Nëse është fjala për ekip, atëhere të paktën njëri nga anëtarët duhet të jetë student apo i diplomuar në Universitetin e Prishtinës
 • Të mos jetë biznes i regjistruar

Aplikimi bëhet online përmes linkut: www.venture-up.org/call-for-startups

Për çdo informatë, na kontaktoni në info@venture-up.org ose në rrjetet sociale.

Share

Advertising
Advertising
Facebook