Log in
X

Company Name

DT MINING SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHOFER KAMIONI (20), MANIPULUES ME BAGER (3), MANIPULUES ME RRAFSHUESE-GREJDER (2)

SHOFER KAMIONI (20), MANIPULUES ME BAGER (3), MANIPULUES ME RRAFSHUESE-GREJDER (2)

Information

Publish Date

30.03.2020

End Date

19.04.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Obiliq

Job Description

DT MINING SHPK” me numër të biznesit 811287350 me adresë në Palaj, Obiliq,  shpall:

K O N K U R STitulli i pozitave të lira:

 1. SHOFER KAMIONI – 20 pozita të lira

Kërkesat:

 • Përvojë pune, preferohet 2 vite.
 • Të posedoj patente shoferi, kategoria “C”, “C1” apo “D”
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës
 1. MANIPULUES ME BAGER- 3 pozita të lira

Kërkesat:

 • Përvojë pune në ndërtim të rrugëve apo gurëthyes
 • Të posedoj patente shoferi, kategoria C
 • Aftësi të mira manipuluese me makineri të rënda.
 • Aftësi punë ekipore dhe aftësi të mira ndërnjerëzore e komunikative,
 1. MANIPULUES ME RRAFSHUESE-GREJDER- 2 pozita të lira

Kërkesat:

 • Përvojë pune në ndërtim të rrugëve, trotuareve dhe infrastrukturës së ulët,
 • Të posedoj patente shoferi, kategoria C

Për të gjitha pozitat punëdhënsi ofron kushte të rregullta pune, pagë kompetitive dhe kontrate afatgjate bazuar në ligin e punës.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, aplikimet e tyre mund t’i dërgojn në email adresën dt.miningpr@gmail.com ose duke aplikuar në bazën e kompanisë, në Palaj (Hekurishtja në Palaj), Obiliq.

Pas verifikimit të dokumentacionit ata të cilët plotësojnë kriteret e lartëcekura do të ftohen për tu intervistuar nga Komisioni mbi vlerësimin dhe përzgjedhjen e kandidatëve.

Konkursi është i hapur deri më dt.19.04.2020

Share

Advertising
Advertising
Facebook