Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shites Ambullantiv (2), Merchendaising (3), Puntor ne Administrat (1), Burime Njerzore (1)

Shites Ambullantiv (2), Merchendaising (3), Puntor ne Administrat (1), Burime Njerzore (1)

Information

Publish Date

19.03.2020

End Date

05.04.2020

Categories

Shitje | Administratë | Të tjera...

Job Places

Obiliq

Job Description

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall:

Konkurs për vende të reja pune per keto pozita:

 1. Shites Ambullantiv-2 vende
 2. Merchendaising-3 vende
 3. Puntor ne Administrat-1 vende
 4. Burime Njerzore -1 vend 

Kualifikimi per vendet e punes

 • Diploma e shkolles se mesme obligative,
 • Diploma e fakulltetit e preferuar,
 • Pervoja punes se paku 1 vite obligative.

Kandidatet duhet te posedojn patent shoferi te kategoris B.

1.Shites Ambullantiv-Pershkrimi I punes

 • Vizitat e regullta ditore tek pikat shitese,
 • Shitjet e regullta ditore tek pikat shitese ,
 • Zhvillimi I tregut me hapjen e pikave te reja shitese,
 • Njohja e terenit,
 • Raportim ne baza ditore tek departamenit shitjes,etj

2.Merchendaiser-Pershkrimi I punes

 • Viziton pikat shitese
 • Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,
 • Ben liferimin, vendosjen dhe regullimin e produkteve ne pika
 • Ben kontrollimin dhe menagjimin e afateve te produkteve
 • Raporton ne baza ditore,etj

3.Puntor ne Administrat-Pershkrimi punes

 • Asistim I puneve te ndryshme administrative,
 • Mban regjister te sakt dhe te plot,
 • Pergjegjsi per kryerjen e detyrave te ndryshme administrative etj,

4.Burime Njerzore- 1 vende-Pershkrimi I punes

Kryen pune te ndryshme te burimeve njerzore.

Orari I plot.

Aplikacioni te shkarkohet dhe te plotsohet ne formen elektronike dhe se bashku me CV, dokumentet tjera dhe foton dergohen ne emailin: burimenjerzore@agrokor-ks.com 

Data e fundit per aplikim 05.04.2020

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook