Log in
X

Company Name

Roof Group Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e të Shitjes, Inxhinier i Ndërtimtarisë, Arkitekt, Ekonomist

Menaxher/e të Shitjes, Inxhinier i Ndërtimtarisë, Arkitekt, Ekonomist

Information

Publish Date

30.03.2020

End Date

15.04.2020

Categories

Menaxher | Shitje | Inxhinier | Arkitekturë | Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Roof Group Sh.p.k., shpall konkurs per vende pune.

Nëse mendoni se keni përvojën, aftësitë prezantuese dhe energjinë e duhur, aplikoni për pozitat e hapura:

1. Menaxher/e të Shitjes në sektorin e ndërtimit,
,
2. Inxhinier i Ndërtimtarisë (me përvojë pune),

3. Arkitekt (me përvojë pune),

4. Ekonomist (me përvojë pune).

CV mund të dërgohen në: info.roofgroup@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me 31.03.2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook