Log in
X

Company Name

Vazo Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë për ngjyrosje, Punëtorë për gërryerje

Punëtorë për ngjyrosje, Punëtorë për gërryerje

Information

Publish Date

23.03.2020

End Date

03.04.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Obiliq

Job Description

Vazo sh.p.k (Milloshevë) është kompani partnere me Fleur-Ami e cila ndodhet në Gjermani. Merremi me punimin e dekorimeve te kopshtit. Produktet tona jane kryesisht vazo të punuara prej polisterit.

Pozita 1: Punëtorë për Ngjyrosje (1):

  • Detyrat dhe përgjegjësitë.
  • Të ketë përvoje pune në ngjyrosje.
  • Të jetë i motivuar dhe i saktë në punë.
  • Të iu permbahet rregullave të kompanisë.
  • Të ketë ide per zgjidhjen e problemeve që mund të hasen me përzierjen e ngjyrave.

Pozita 2: Punëtorë për Gërryerje  (1)

  • Të jetë në gjendje të gërryej dhe ti përgadisë vazot e polisterit për ngjyrë.
  • E preferushme te ketë përvojë paraprake.
  • Të jetë i përgjegjshëm gjatë punës.
  • Të jetë korrekt në punë.

Për aplikim mund te na thërrisni në numrin e telefonit +383 49 454 338 (Viber & Whatsapp) ose mund të dërgoni e-mail (apo CV) ne : avni.fazliu@vazo-ks.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook