Log in
X

Company Name

LESNA TRADE SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në prodhim (4)

Punëtorë në prodhim (4)

Information

Publish Date

28.02.2020

End Date

06.03.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: Lesna Trade Sh.P.K – Njesia e prodhimi

Lokacioni: Prishtinë, Zyra Kryesore

Pozita: 4 Puntorë në prodhim

Detyrat e punës:

  • Prodhimi dhe montimi i dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini

Kualifikimet arsimore dhe përvoja:

  • Të ketë përvojë pune në detyra të ngjashme,
  • Të ketë aftësi te punes në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, CV-të me një foto, dokumentet e shkollimit, referencat e punës, përvojat e mëparshme, ku duhet të ceket edhe pozita për të cilën aplikoni duhet t’i dërgoni në e-mail adresën: info.lesnatrade@gmail.com

Data e fundit për dorëzimin e dokumenteve është 06.03.2020; Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook