Log in
X

Company Name

U smile

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtare për Administrate BACK OFFICE (Gjuhe Frenge)

Zyrtare për Administrate BACK OFFICE (Gjuhe Frenge)

Information

Publish Date

28.02.2020

End Date

09.03.2020

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Zyrtare për Administrate BACK OFFICE (Orar i Plotë)

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Njohuri te mira te Gjuhes Frenge - eshte e detyrueshme
 • Pervojë pune së paku 1 vite në Administratë;
 • Aftësi për të zbatuar procedura dhe udhezime administrative për kryerjen e detyrave të punës;
 • Shkathtësi komunikuese, duke perfshirë aftesinë për të interpretuar informata, dhe për të percjellur udhëzime dhe informata tek Sistemi jon online;
 • Aftësi koordinimi me ekipin ton të punës ne Belgjik,pergjigjesi te shtuar në nivelin teknik;
 • Diplomë universitare në Juridik ose relevante(Nuk është e detyrueshme)
 • Shkathtësi kompjuterike (Microsoft Office);
 • Trajnime profesionale në fushën perkatëse janë përparësi;

Përgjegjësitë:

 • Siguron mbështetje të përgjithshme administrative
 • Kontrollimin menaxhimin e sitemit tone të punes
 • Ngarkimi i të dhenav ne sitemi odoo,Proximus
 • Mbajtja e kontaktit me qendren tone ne Belgjik
 • Pranimi i kontratav per trajtim.
 • Përgatitë dhe modifikon dokumentet, raportet, dhe shkresat elektronike për mbikëqyrësin.
 • Ruan dhe mirëmban cdo kontrat te cilen e ka trajtuar(ngarkur ne systemin online.
 • Menaxhon kontraten deri ne perfundim.

Kohëzgjatja e kontratës: Orar i Plotë, Kontratë e përkohshme (6 deri në 12 muaj) Mundësia e krijimit të kontratës afatgjatë brenda Departamentit të Administratës ose departamenteve të tjera brenda companis.

U-SMILEështë një punëdhënës tani me edhe ne Kosovë i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit:

shkelzen-sylejmani@hotmail.com
info@u-smile.be

Tel: 045507788 

Afati i aplikimit është deri me datën 09 Mars 2020 ora 17:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook