Log in
X

Company Name

IT Center Sh.p.k

Phone Number

043 81 81 84

Company Place

Ferizaj

Agjent telefonik në gjuhë Shqipe dhe angleze

Agjent telefonik në gjuhë Shqipe dhe angleze

Information

Publish Date

27.02.2020

End Date

11.03.2020

Categories

Call Center

Job Places

Ferizaj

Job Description

 Konkurs pune

IT Center Sh.p.k : Kërkojmë Agjent të shitjes në gjuhë Shqipe dhe angleze në Ferizaj

Përgjegjësitë si Agjent/e Telefonik.

 • Përgjigjet në telefonatat e klientëve;
 • Merr kërkesat e klientëve dhe paraqet ato tek personat përgjegjës;
 • Informon klientët në lidhje me shërbimet që ofrojmë;
 • Përgjigjet në të gjitha pytjet e klientëve;
 • Mban evidence të punëve duke raportuar tek menagjeri;

Aftësitë e kërkuara si Agjent/e Telefonik.

 • Të jetë i gatshëm të njoh sa më mire shërbimet që ofrojmë;
 • Të jetë i shkathët në të folur.
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil në punë.
 • Të jetë i gatshëm për punë afatgjate.

Ofrojmë: 

 • Pagë fikse + plus provizione/bonuse.
 • Kontratë sipas ligjit te punës.
 • Ambient të mirë dhe kushte të mira të punës.
 • Trajnime të avancuara.
 • Orari 14.00 – 21.00 ( e Diela pushim )
 • Korrektësi

Të interesuarit luten të dërgojnë CV-në të bashkangjitur me një Letër Motivimi në emailin- itcentershpk@gmail.com

Numri kontaktues: 043 81 81 84.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook