Log in
X

Company Name

Radio Taxi GETI

Phone Number

045 636 336

Company Place

Prishtinë

VOZITES (10), MEKANIK (1)

VOZITES (10), MEKANIK (1)

Information

Publish Date

23.03.2020

End Date

31.03.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Radio Taxi GETI shpall konkurs për:

 • VOZITES (10 Vende, MEKANIK (1)

Përgjegjësitë:

 • Vozitja e pasaxherëve simbas rregullave të brendshme të kompanise
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
 • Mirëmbajtja e veturës
 • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
 • Mosha e preferuar është nga 25-55 vite
 • Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

 • Kontratë pune agatgjate
 • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 045 636 336 deri ne ora 18.00.

Apo mund te dergoni CV-në email: radiotaxigeti@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook