Log in
X

Company Name

Egzona Krasniqi Handmade & Jewerly

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitjes në dyqanet me aksesor punim dore (4)

Shitjes në dyqanet me aksesor punim dore (4)

Information

Publish Date

12.02.2020

End Date

26.02.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

EGZONA kRASNIQI SHPALL KONKURS PER NJE VEND TE LIRE PUNE (4)
 
Pozita: Shitjes në dyqanet me aksesor punim dore (4)
Lokacioni: Prishtine

Detyra dhe pergjegjsitë
  • Këshillimi i klientëve dhe shitja
  • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
  • Trajtimi i secilit klient më mirësjellje dhe fokus të veqantë.
EGZONA kRASNIQI ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja
 
 Të interesuarut të dergojnë CV ne email: egzonahandmade@gmail.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook