Log in
X

Company Name

MEDRUPLAST

Phone Number

045496000

Company Place

Prishtinë

Asistent në Financa dhe Kontabilitet

Asistent në Financa dhe Kontabilitet

Information

Publish Date

11.02.2020

End Date

20.02.2020

Categories

Financa | Kontabilitet

Job Places

Prishtinë

Job Description

Asistent në Financa dhe Kontabilitet

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranimi, regjistrimi dhe sistemimi i faturave shitëse, blerëse, shpenzimeve, importeve;
 • Përcjell llogaritë e arkëtueshme dhe të pagueshme,si dhe bënë barazimin e kartelave të tyre.
 • Përcjellja dhe barazimi i inventarit (mallerave) në bashkëpunim me depoistët e ndërmarrjes.
 • Ofron informata relevante dhe me kohë sipas kërkesave të menaxhmentit të kompanisë;
 • Detyra të tjera të kërkuara nga mbikëqyrësi;

Kriteret e punësimit:

 • Të ketë diplomë Universitare të Fakultetit Ekonomik,
 • Përvojë pune së paku 2 vjeçare në kontabilitet dhe financa;
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës;
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneeve të paketës Microsoft Office;
 • Aftesi shume te mira komunikimi;
 • Njohja e programeve financiare është përparësi;

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com; 045/496-000;

Konkursi është i hapur deri me datën 20.02.2020

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook