Log in
X

Company Name

BURAK

Phone Number

Company Place

Prizren

Komercialist në Prishtinë, Komercialist në Prizren

Komercialist në Prishtinë, Komercialist në Prizren

Information

Publish Date

11.02.2020

End Date

25.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

Burak shpall konkurs për 2 vende të lira pune:

1 x Komercialist në Prishtinë

1 x Komercialist në Prizren

Preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune si komercialist!

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook