Log in
X

Company Name

KOSHI GROUP LLC

Phone Number

Company Place

Prizren

Konkurs Pune, Prizren!

Konkurs Pune, Prizren!

Information

Publish Date

08.02.2020

End Date

22.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Fabrika prodhuese e pjeseve automobilistike Koshi Group LLC me seli ne Prizren shpall vende te lira pune.

Aftesite dhe kualifikimet e kandidateve te kerkuar:

  • Te kete shkollen e mesme te perfunduar(perparsi por jo obligative).
  • Ti rrespektoj rregullat dhe orarin e punes.
  • Te jete i gatshem per te mesuar dhe punuar ne grup.
  • Ti perkas grupmoshes 18-40 vjec.

Kompania Ofron:

  • Transportin e punetoreve.
  • Ushqimin (Dreke).
  • Rrespektimin dhe zbatimin e te drejtave te punetoreve sipas ligjit (Kontrata e Punes, Pushimi Vjetor, Orari i punes etj.).
  • Mesim dhe praktike me pages.
  • Pagese 150% jashte orarit te punes.

2 Dite pushim brenda javes.

Te gjithe kandidatet e interesuar per pune mund te dergojne CV-te e tyre ne email adresen e paraqitur me poshte ose te vizitojne zyret tona.

Aplikimet ne zyre pranohet vetem brenda diteve te punes nga ora 9:00 deri 12:00.

Email: support@koshigroup.com , info@koshigroup.com

Rr.Transitit Petrove, Prizren (Afer Terminalit Holandez)

Google Map Lokacioni: https://g.page/koshigroup

Konkursi mbetet i hapur deri me daten 22 Shkurt 2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook