Log in
X

Company Name

AgroGroup Fauna

Phone Number

+38344989556

Company Place

Gjilan

Teknik i shërbimeve të DDD-së (Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

Teknik i shërbimeve të DDD-së (Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

Information

Publish Date

08.02.2020

End Date

14.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

AgroGroup Fauna shpall konkurs për një vend të lirë pune.

Pozita e hapur: Teknik i shërbimeve të DDD-së ( Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

Lokacioni: Prishtinë, Lagjia Arbëria Rr.Ahmet Krasniqi, Nr.270 përballë Komunës së re.

Kushti: Të jetë banorë i Prishtinës apo rrethinës.

Orari: Orar i plotë / me ndërrime.

Data e Skadimit: 14/02/2020

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Prezentimi i ofertave, promocioneve të sektorit përkatës tek klientët.
  • Intervenimi i drejtpërdrejtë në teren për kryerjen e shërbimit të Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit
  • Gjatë kryerjes së punëve përdorimi i paisjeve të nevojshme (obligueshme) për përdorimin e preparateve të DDD-së.
  • Kryen edhe detyra të tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit/menaxherit.

Kualifikimi profesional,aftësitë :

  • Diplomë të shkollës së mesme / drejtimet: teknik i veterinës, i bujqësisë, ekologjisë , laborant si dhe teknik i teknologjisë ushqimore;
  • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
  • Të jetë i gatshëm të punojë në punë ekipore;

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit +383 44 989 556 ose në zyrat tona në Prishtinë nga e hëna deri të premten prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook