Log in
X

Company Name

REX Automobile Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Depoist – Korishë (Prizren) (2)

Depoist – Korishë (Prizren) (2)

Information

Publish Date

07.02.2020

End Date

21.02.2020

Categories

Magazinier

Job Places

Prizren

Job Description

Me një përvojë 25 vjeçare në Kosovë dhe Gjermani, REX Automobile është ndër autoserviset më të suksesshme në jugun e Kosovës. Si përfaqësues gjeneral për Bosch Car Service ne ofrojmë këshillim, riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve evropiane.

Ke dëshirë të ofrosh cilësi në një kompani të suksesshme dhe në rritje, atëherë apliko për punë tek ne!

Pozita e hapur:

  • Depoist – Korishë (Prizren) (2 pozita të lira)

Detyrat

  • Organizimi i depos,
  • Përgatitja e porosive për servis,
  • Dërgesa/Marrja e porosive nga vende tjera,
  • Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (stok, marketing, administratë).

Profili juaj

  • Ju jeni i saktë dhe tip dinamik,
  • Dëshironi të zhvilloheni,
  • Keni dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni,
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur.

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@rexautomobile.com.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni

Data e fundit për aplikim: 21.02.2019

Share

Advertising
Advertising
Facebook