Log in
X

Company Name

Mobileria DONI

Phone Number

044 677 851

Company Place

Prishtinë

Rrobaqepës/e (5)

Rrobaqepës/e (5)

Information

Publish Date

06.02.2020

End Date

20.02.2020

Categories

Rrobaqepëse

Job Places

Prishtinë

Job Description

Doni Company” shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës për:

Pozitat:

  1. Rrobaqepës/e (5)

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë
  • Të jetë fleksibil dhe tu përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
  • Të ketë provoj pune, në prerje dhe qepje.
  • Së paku shkolla e mesme e kryer (preferohet shkolla e tekstilit/rrobaqepesise),
  • Njohuri të makinave të Qepjes.

Pergjegjsite:

  • Të bëjë selektimin e pajisjeve për qepje
  • Të respektojë orarin e punës
  • Të jetë fleksibil në orar të punës

Te interesuarit/at te kontaktojnë në ketë numër: 044 677 851.

Konkursi është i hapur nga data 20.02.2020

Adresa: Rruga Prishtinë-Podujevë, Bardhosh

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook